Frissere avonden, braadwild en Kerst!

Frissere avonden en de mooie herfstkleuren komen ons alweer tegemoet als we naar buiten gaan, wij willen deze gemoedsstemming mee aan tafel nemen; het wildseizoen openen met gerijpte bokbieren en volle bijpassende wijnen gaan vergezellen met geduldig bereid gebraden wild.
Iedere fijnproever zal blij verrast zijn en volop genieten van onze wildgerechten uit de regio.
Laten we het wild seizoen openen met ons nieuwe week menu:


GASCONNE RUND

Crème mierikswortel | bereidingen van gerookte aal

ROMIGE SOEP

Van eekhoorntjesbrood | met crème van lavas

NOORDZEEVANGST VAN DE DAG (van de duurzame visserij)

Verse pasta | zoetzuur van venkel | bouillabaisse

COQUILLE

Knolselderij | beurre noisette

REEBOK

Structuur van pompoen | specerijenjus

MANDARIJN

Kokos | yuzu


The best x-mas memories are made around the table!

De tijd gaat zo snel, vergeet niet te genieten!
Organiseer een onvergetelijke kerst en maak herinneringen samen met familie en vrienden bij het Sluishuys.
Aanschuiven aan een prachtig gedekte tafel en je volledig culinair laten verwennen?
Wij verzorgen een feestelijk, bijna sprookjesachtige, kerstdag of kerstavond.
Graag overdag kerst vieren? We serveren ons 4-gangen kerstlunch van 12:00 tot 16:00 uur
of liever in de avond met ons 6-gangen kerstdiner vanaf 18:30 uur.

Zet uw reservering telefonisch vast en wij verwelkomen jullie deze dagen en schuiven graag uw stoel aan!
Benieuwd naar het menu? De keukenbrigade is druk bezig met het samenstellen van het menu,
hou de socials en de website in de gaten!


Jaaaaaah!
We staan weer in de Michelin gids!


Quote: Het advies van de MICHELIN Gids

Met de hand gesneden steak tartaar met een fijn zuurtje, meunière gebakken tarbot met een beurre blanc volgens de regels van de kunst en ravioli gevuld met ossenstaart: dit zijn het soort klassieke lekkernijen waar Erik Hendriksen bekend voor staat. In dit warm ingerichte restaurant, lieflijk gelegen aan een oude sluis en vlak bij een haventje, krijgen herkenbare smaken de finesse die ze verdienen.


Heeft u onze prachtige reviews al gelezen?
Gewoon omdat we er trots op zijn, hier een selectie:

“Een pareltje aan de dijk!”
“Zoals mijn oma zei “schilderijtjes eten”
“Razend enthousiast over hun kookkunsten! (inderdaad: “KUNST”)
“Verrassende gerechten met bijzondere combinaties”
“De sfeer in het restaurant is stijlvol en huiselijk”
“Top restaurant! zeer goede bediening en de chef-kok is een ware kunstenaar”
“Fantastisch smaakexplosies” “Prachtige locatie en sfeervolle Inrichting”
“Héérlijke wijnen en geweldige bediening!!!”
“Echt een verwennerij”
“ Wat een geweldige zaak, alles klopte, het eten was een 10”
“High-end restaurant op mooie locatie, mooi opgebouwd menu met afwisselende componenten”
“Het meest mooie en eerlijke eten wat je kunt krijgen! Zo puur, fantastisch”


Samen proosten op de nieuwjaarsborrel? Kom bij ons borrelen

Bent u op zoek naar een ongedwongen en sfeervolle locatie voor de nieuwjaarsborrel?
Proost dan samen met je collega’s op een gezond en productief 2023 bij het Sluishuys, begin het nieuwe jaar met goede gesprekken en ideeën, vergezeld met heerlijke warme en koude hapjes.
Vraag naar data en mogelijkheden, wij denken met alle plezier met u mee!

Zaal restaurant het sluishuys nijkerk
Voor luxe feesten en partyen gastronomische verwennerij

Wij gaan ook even kerstkransjes eten!

Van 27 December tot en met 4 Januari zijn we gesloten, na de drukke kerstdagen is het tijd voor ons om kerstkransjes te eten, een kalkoen vullen of even mee te zingen met ‘All I Want For Christmas’.

Zie jullie graag vrijdag 5 Januari weer!